Privat - Logga in med BankID eller lösenord

Här får du ta del av aktuella sammanställningar över dina försäkringar, fonder och förmåner och du har även möjlighet att göra egna simuleringar kring din pension. Du kan också registrera t.ex. familje- och ekonomiska uppgifter så att vår rådgivning baseras på korrekta förutsättningar.

Observera att vi nu har aktiverat inloggning med BankID för alla våra kunder. Har du inte möjligt att logga in med BankID kan du höra av dig till oss så får du ett nytt lösenord.

Logga in på vår internettjänst, WebCap, här.

Företag

Här kan ni få en sammanställning över företagets försäkringar samt anmäla ändringar så som t.ex. nya löner på anställda mm.

Logga in på vår internettjänst, WebCap, här.


 

Vill du anmäla dig till internettjänsten eller glömt ditt lösenord

Om du vill anmäla dig till vår internettjänst så kan du kontakta din rådgivare eller vår support, se nedan.
Har du inte möjlighet att logga in med BankID eller om du glömt ditt lösenord så kan du skicka ett meddelande till vår support, se nedan, så skickar vi dig nya inloggningsuppgifter.

Kontakta vår support på support@linderpartners.se

Så mycket tjänar du

Beräkna hur mycket man tjänar på en nettoupphandlad försäkring.

Din eller företagets årspremie för pensionsförsäkringar:

Vad menas med årspremie? »

Din ålder eller de anställdas snittålder:

Mer i pension till dig eller till de anställda vid nettoupphandlad försäkring:

0 kr Hur har vi räknat? »

Vad menas med årspremie

Här skall du fylla i den premie som betalas årligen till ditt eller dina anställdas pensionssparande.

Hur har vi räknat

Denna beräkning syftar till att visa hur mycket mer i pension man kan erhålla om man upphandlar försäkringar netto, dvs utan provision. 

Beräkningen baseras på angiven ålder och premie samt att premien betalas till 65 år och att pensionen utbetalas under 15 år. Skillnaden i avgifter mellan en nettoupphandlad jämfört med provisionsupphandlad försäkring är 0,5 % av pensionskapitalet, varje år, fram tills dess att sista pensionskronan är utbetald vid 80 år. 

Vi har räknat med en realränta på 4 % (dvs efter avdrag för inflation o skatter). Det innebär att skillnaden i pension kan relateras till dagens penningvärde. 

Skillnaden i avgifter skiljer sig mellan olika försäkringsbolag, de 0,5 % vi räknat med i detta exempel är lågt räknat. I många fall kan det skilja mer än 1 % och ibland upp till 2 % i högre avgifter, varje år.