Gladare personal

Även om pensioner kanske inte upplevs som roligt så torde de flesta glädjas åt en högre pension. Och det får man genom låga avgifter och rätt risknivå. Det är också mycket viktigt att anställda får sakliga råd som inte påverkas av rådgivarens ersättningar från olika leverantörer.

Högre servicenivå

Med vår affärsmodell där vi tar betalt direkt av kunden blir det extra viktigt och tydligt att vi måste hålla en hög servicenivå till våra kunder. (Om rådgivaren istället jobbar mot provision kan kunden inte gärna sluta betala pensionspremierna bara för att han eller hon är missnöjd med rådgivaren.)

Personligare kontakt

Vill man vara en stor kund hos en mindre aktör eller en liten kund hos en stor aktör? Det finns naturligtvis för- och nackdelar med alla lösningar, men hos Linder & Partners kan du vara säker på att du blir personligt mottagen. Du kommer att vara en viktig kund för oss!

Hur mycket pension blir det?

300000 kr

45 år

? mn Totala utbetalningar Andra
? mn Totala utbetalningar Linder & Partners
? kr
?

Mer i pension till era anställda

Pensionslösningar

Vi hjälper våra kunder med både upphandling och administration av de flesta pensions- och försäkringslösningar.

Vi jobbar med alla försäkringsbolag på den svenska marknaden och har nettoavtal (dvs avtal utan provision) med alla dessa.

Rådgivning

Utöver rådgivning inom försäkringslösningar hjälper vi även till med utredningar av alla pensions- och försäkringsrelaterade frågor. Det kan gälla allt från fakturafrågor till administrativa frågor inom pensions- och försäkringsområdet.

Kunskap

Vi hjälper våra kunder att bygga effektiva och säkra rutiner för olika processer inom pensioner och försäkringar. Vi delar även gärna med oss av vår kunskap genom att utbilda de medarbetare som berörs av frågor kring pensioner och försäkringar.

Vill du veta mer om
vad vi kan erbjuda er?

Hör av dig till oss.
    Genom att använda detta formulär godkänner du lagring och hantering av dina uppgifter på denna webbplats.