Bra för personalen.

Men vad tjänar vi på det?

Gladare personal

Även om pensioner kanske inte upplevs som roligt så torde de flesta glädjas åt en högre pension. Och det får man genom låga avgifter och rätt risknivå. Det är också mycket viktigt att anställda får sakliga råd som inte påverkas av rådgivarens ersättningar från olika leverantörer.

Pensioner är för många företag en stor kostnadspost. Därför är det viktigt att framhålla värdet av pensionen för de anställda. Detta kan man göra genom tydlig information, informationsmöten, individuell rådgivning, intranät och förmånsportaler. Vi hjälper till med alla dessa delar.

Högre servicenivå

Med vår affärsmodell där vi tar betalt direkt av kunden blir det extra viktigt och tydligt att vi måste hålla en hög servicenivå till våra kunder. (Om rådgivaren istället jobbar mot provision kan kunden inte gärna sluta betala pensionspremierna bara för att han eller hon är missnöjd med rådgivaren.)

Vi hjälper er att bygga upp effektiva processer kring era pensioner och försäkringar – från utformningen av er pensionspolicy och hela vägen fram till hur fakturor betalas och bokförs och vilka verktyg man använder. Vi har stor erfarenhet av att hjälpa våra kunder att förenkla och effektivisera administrationen kring pensioner och försäkringar.

Personligare kontakt

Vill man vara en stor kund hos en mindre aktör eller en liten kund hos en stor aktör? Det finns naturligtvis för- och nackdelar med alla lösningar, men hos Linder & Partners kan du vara säker på att du blir personligt mottagen. Du kommer att vara en viktig kund för oss!

Varje kundföretag har ett eget team av kontaktpersoner som ansvarar för vår leverans. Teamet består av en kundansvarig rådgivare och en ansvarig administratör stödda av en dedikerad backup. Sedan är man alltid välkommen att kontakta vår grundare och huvudägare Stefan Linder om man inte är nöjd med vår service (eller ännu hellre om man är riktigt nöjd!).

Hur mycket mer pension blir det?

300000 kr

45 år

? mn Totala utbetalningar Andra
? mn Totala utbetalningar Linder & Partners
? kr
?

Mer i pension till era anställda

Läs mer

Tydligare förmåner.

Många större arbetsgivare väljer att samla alla sina olika förmåner till anställda på en så kallad förmånsportal, dvs en webbaserad portal där alla förmåner redovisas. De anställda kan dels se de ”obligatoriska” förmånerna som lön och pension men också valbara förmåner som friskvårdsbidrag, hälsoundersökningar, personalrabatter med mera. Dessutom kan man lägga upp löneväxling via en förmånsportal samt beställa rådgivning. Linder & Partners är positiva till förmånsportaler och tycker att de tillför en stor nytta genom att tillhandahålla lättillgänglig information. Många av våra större kunder använder en förmånsportal via Benify, som dessutom erbjuder de anställda fondplaceringsverktyget LifePlan. Vi anser att LifePlan är en bra tjänst och många av våra kunder erbjuder det till alla sina anställda.

Vill du veta mer om
Förmånsportaler?

Hör av dig till Magnus.
    Genom att använda detta formulär godkänner du lagring och hantering av dina uppgifter på denna webbplats.